Saturday, June 15, 2024


700 locuri de parcare cu plată sunt disponibile în Onești

În urmă cu aproximativ o lună, la inițiativa primarului, Laurențiu Neghină, a fost demarată o acțiune de inventariere a locurilor de…

PublicatCurierul , in Actualitate , at decembrie 16, 2020

În urmă cu aproximativ o lună, la inițiativa primarului, Laurențiu Neghină, a fost demarată o acțiune de inventariere a locurilor de parcare disponibile la nivelulul Municipiului Onești.

În prima etapă, au fost inventariate locurile disponibile din parcările oferite spre închiriere în anii anteriori.

Persoanele interesate să obțină un loc de parcare ar trebui ca, până la data de 15 ianuarie 2021, să depună o cerere la Registratura Primăriei Oneşti, în atenția viceprimarului Municipiului, Adrian Jilcu.

Cererea trebuie să cuprindă numele, adresa de domiciliu, numărul de telefon, adresa parcării și numărul locului de parcare (detalii despre locurile de parcare disponibile se regăsesc în materialele ataşate).

Este IMPORTANT de reținut că proprietarul unei locuințe poate închiria un singur loc de parcare și numai dacă face dovada deținerii unui autoturism!

De asemenea, Laurențiu Neghină, primarul Municipiului, a mai precizat că după 15 ianuarie 2021 vor putea fi primite și cereri pentru locurile de parcare din parcările construite pe fonduri europene.