Thursday, May 19, 2022


Oneșteanca Alexandra Ungureanu în finala „Bravo, ai Stil! Celebrities” difuzată sâmbătă, 19 decembrie! „Nu m-am lăsat doborâtă de atacurile  personale  și mi-am văzut de drum”

Oneșteanca Alexandra Ungureanu a ajuns în finala Bravo, ai stil! Celebrities și va fi la fel de naturala și increzetoare…

PublicatCurierul , in Actualitate , at decembrie 18, 2020

Oneșteanca Alexandra Ungureanu a ajuns în finala Bravo, ai stil! Celebrities și va fi la fel de naturala și increzetoare ca și pânā acum susținând că nu îi este teamă de niciuna dintre concurente! Vedeta, originarã din Onești, mizează pe styling și emoția pe care o transmite oamenilor! Ținutele sale sunt foarte apreciate de jurați, rămâne de văzut doar dacă sunt și pe placul publicului până la sfârșit!

Marea Finală „Bravo, ai Stil! Celebrities” va fi transmisă în direct, pe Kanal D, sâmbătă, 19 decembrie la ora 20:00. La finalul galei, care se va desfășura pe parcursul a patru ore de emisie, va fi încoronată cea mai stilată femeie din România care va intra în posesia marelui premiu de 100.000 de lei. Câștigătoarea va fi desemnată, în direct, în urma voturilor prin SMS ale telespectatorilor.

Alexandra spune cā, pe parcursul emisiunii, a fost încercată de un amalgam de emoții și sentimente, dar nu s-a gândit nicio clipă să părăsească competiția! 

„Am  intrat  cu încredere  în  ceea  ce  propun, ca styling, dar știam că îmi va fi greu să gestionez partea  de  comunicare  cu colegele  mele,  lucru  care s-a văzut în primele ediții. Pe măsură ce a trecut timpul, mi-am dat seama cât m-am atașat de proiect, de echipă,  cât  de  mult  mă ambiționează să   mă autodepășesc, că am ocazia să creez niște momente artistice speciale, și că, dincolo de orice, merită să ies din zona de confort pentru a arăta publicului  și   alte laturi   ale   mele,   emoții fruste, povești personale, situații care mă dau peste cap  sau  mă  enervează, mai   mult   din   omul Alexandra.  Așa  că  nu m-am lăsat doborâtă de atacurile  personale  sau ironiile  la  adresa  mea și mi-am văzut de drum”, a declarat Alexandra Ungureanu

Sursa Foto: playtech.ro