Wednesday, July 17, 2024


Artistul MIHAI TRAISTARIU, copleșit de problemele financiare, s-a apucat de pus gresie.

Celebru în anii ‘90, alături de trupa “Valahia”, Mihai Traistariu depășește cu greu problemele financiare generate de măsurile restrictive din…

PublicatCurierul , in Actualitate , at decembrie 19, 2020

Celebru în anii ‘90, alături de trupa “Valahia”, Mihai Traistariu depășește cu greu problemele financiare generate de măsurile restrictive din prezent.
În urmă cu 5 ore, el a postat pe story-ul sau de pe snapchat o poza si explică situația complicată în care a ajuns. Guvernul actual îi stă în calea fericirii și nu îi mai premite să facă spectacole din care acesta susține că supraviețuiește.
Cum se spune și în popor, “nevoia te învață”. Artistul a ajuns să pună gresia pentru sediul nou al academiei sale de arte din Constanța. Totodată, este uimit de prețul absurd pe care l-ar fi plătit pentru manoperă.
“De 4 zile pun gresie în continuu la sediul nou al academiei mele de arte din Constanța. […] Plus că Guvernul actual iși bate joc de artiști și nu-i lasă sa aibă spectacole, să supraviețuiască, să producă niciun leu…” declară Traistariu cu durere.
Tot mai mulți artiști sunt nevoiți in aceasta perioadă să se desprindă de vocația lor de bază și să se redescopere, în moduri mai mult sau mai puțin plăcute…