Saturday, May 25, 2024


Ce au căutat românii pe Google în 2020

Căutările pe Google în 2020 au vizat subiectul crizei medicale, dar acest eveniment a generat și interese secundare, cum ar…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at decembrie 19, 2020 Etichete: ,

Căutările pe Google în 2020 au vizat subiectul crizei medicale, dar acest eveniment a generat și interese secundare, cum ar fi căutări pentru locuri de muncă, explicații despre șomajul tehnic și despre vaccinul anti-COVID-19. Și unele evenimente externe au stârnit însă interesul românilor, iar în ultima parte a anului și-a făcut loc și politica, odată cu cele două rânduri de alegeri: locale, la sfârșitul lunii septembrie, și parlamentare la 6 decembrie. Sportul a fost mai puțin prezent, dar Simona Halep continuă să îi intereseze pe mulți români.

În contextul carantinei din primavară și al restricțiilor, au explodat căutările desprerețete, diverse tutoriale și „cum să…?” (cum să tund, de exemplu) și alte activități ce pot fi întreprinse în casă.

Mai mult, interesul pentrușcoala online a atins un nivel record. Sintagma își începe ascensiunea în căutări la 1 martie și rămâne sus tot anul, cu o scădere din cauze evidente pe timp de vară.

Sursa: Digi24.ro