Sunday, May 19, 2024


Concertul de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, în premierā, interactiv. Aplauzele spectatorilor online, vor fi difuzate în sala Musikverein prin intermediul celor 20 de boxe

Organizatorii Concertului de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, programat pe 1 ianuarie, oferă spectatorilor din întreaga lume, pentru prima…

PublicatCurierul , in Cultură și Educație , at decembrie 19, 2020

Organizatorii Concertului de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, programat pe 1 ianuarie, oferă spectatorilor din întreaga lume, pentru prima dată, posibilitatea de a reacţiona, în direct, la performanţa artiştilor, informează un comunicat al Forumului Cultural Austriac transmis, joi, Agerpres.

Potrivit sursei citate, spectatorii vor avea posibilitatea să-i aplaude pe artişti în direct, după ce s-au înscris online prin intermediul site-ului www.mynewyearsconcert.com, indiferent dacă se află în faţa unui computer, a unei tablete sau a unui smartphone.

„Aplauzele vor fi difuzate atât în sala Musikverein, cât şi în transmisiunea în direct a ORF. Sunetul colectiv al bătăilor din palme va fi generat de un software special instalat pe şase servere şi va putea fi auzit în cele 20 de boxe amplasate în Sala de Aur”, se precizează în comunicat.

De asemenea, spectatorii vor avea posibilitatea să încarce, în avans, pe site-ul www.mynewyearsconcert.com, o fotografie care să exprime entuziasmul pentru concert. O selecţie din aceste imagini, cu informaţii despre localizarea geografică a spectatorilor, va fi prezentată de ORF în timpul aplauzelor live.

Sursa; Agerpres