Wednesday, August 17, 2022


Anunț important pentru operatorii economici care detin case de marcat! 21 decembrie este data limita pentru depunerea a doua declaratii fiscale

De regula, termenul pentru depunerea acestor formulare este 20 a fiecarei luni, insa in decembrie va fi intr-o zi de…

PublicatCurierul , in Economie , at decembrie 20, 2020

De regula, termenul pentru depunerea acestor formulare este 20 a fiecarei luni, insa in decembrie va fi intr-o zi de duminica, astfel ca se prelungeste pana la urmatoarea zi lucratoare.

21 decembrie este si termenul limita pentru obligatiile fiscale din data de 25. Anul acesta, contabilii trebuie sa depunā șapte declarații fiscale cu 4 zile mai devreme

Iata care sunt obligatiile fiscale care trebuie indeplinite pana la 21 decembrie (inclusiv) si ce contribuabili sunt vizati: 
– formularul A4200;

Acest formular fiscal se depune pentru raportarea de catre utilizatorii caselor de marcat fiscale a datelor prevazute la art. 3 alin. (1) lit. a) din Anexa 11 la Normele metodologice pentru aplicarea O.U.G. nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate aprobate prin H.G. nr. 479/2003 (pentru luna noiembrie 2020).

– formularul F4109 “Declaratie privind casele de marcat electronice fiscale neutilizate”

Acest formular fiscal se depune de catre utilizatorii aparatelor de marcat electronice fiscale, in situatia in care exista aparate de marcat electronice fiscale care nu au fost utilizate pentru generare de date, in nici o zi din perioada de raportare (pentru luna noiembrie 2020).