Saturday, June 15, 2024


Ultimā orā: La Onești s-a deschis oficial patinoarul! Elevii și preșcolarii vor avea acces gratuit între anumite ore

Începând de astăzi, onestenii se pot bucura de patinoar în orașul lor. Consilierii locali din Oneşti au aprobat înfiinţarea unui…

PublicatCurierul , in Actualitate , at decembrie 22, 2020

Începând de astăzi, onestenii se pot bucura de patinoar în orașul lor.

Consilierii locali din Oneşti au aprobat înfiinţarea unui patinoar pe platoul Casei de Cultură. Primarul Laurenţiu Neghină le-a prezentat consilierilor propunerea unui întreprinzător de amplasare a patinoarului în colaborare cu administraţia locală. Astfel, administraţia locală pune la dispoziţie terenul şi energia electrică, iar proprietarul patinoarului va asigura accesul gratuit pentru elevii şi preşcolarii din Oneşti în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 10.00-12.00 şi 14.00-16.00. 

De asemenea, proprietarul patinoarului va avea ca obligatii: respectarea tuturor normelor de securitate sanitară, să ia măsuri în vederea acordării asistenţei medicale pentru primul ajutor în caz de accidente, precum şi în vederea respectării normelor de protecție sanitară în vederea practicării sporturilor individuale în aer liber, a normelor de protecţia muncii şi PSI, să obțină autorizațiile și avizele prevăzute de lege pentru tipul de activități prestat.