Wednesday, July 17, 2024


Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară. Amenzi în valoare de 11.000 mii lei

La data de 22 decembrie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, structurile teritoriale ale M.A.I. au continuat să acţioneze, pe raza…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at decembrie 23, 2020 Etichete: ,

La data de 22 decembrie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, structurile teritoriale ale M.A.I. au continuat să acţioneze, pe raza judeţului Bacău, pentru siguranţa şi sănătatea cetăţenilor. Activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au avut loc în sistem integrat, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost legitimate peste 3000 de persoane şi au fost controlate 236 de obiective/locaţii cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020. Totodată, poliţiştii au fost prezenţi pe principalele drumuri publice unde au controlat 238 de mijloace de transport , 84 dintre aceste autovehicule fiind destinate transportului public în comun.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, forţele de ordine au aplicat 59 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.000 de lei.

Recomandăm cetăţenilor să respecte în continuare normele de igienă, măsurile de distanţare fizică şi să poarte masca de protecţie.

Sursa: IPJ Bacău