Saturday, September 30, 2023


Apple vrea sã producā mașini electrice pânā în 2024

Reuters a anunțat cā Apple adoptă tehnologia automobilelor autonome și vizează anul 2024 pentru producerea unui vehicul de pasageri care ar…

PublicatCurierul , in Actualitate , at decembrie 23, 2020

Reuters a anunțat cā Apple adoptă tehnologia automobilelor autonome și vizează anul 2024 pentru producerea unui vehicul de pasageri care ar putea include propria sa tehnologie pentru baterie

Un element central al strategiei Apple este un nou design al bateriilor, care ar putea reduce „radical” costul acestora și ar putea crește autonomia vehiculului, potrivit unei terțe persoane care a văzut designul bateriei Apple.

Apple a refuzat să comenteze planurile sale sau produsele viitoare.

Realizarea unui vehicul reprezintă o provocare pentru lanțul de aprovizionare chiar și pentru Apple, o companie care produce sute de milioane de produse electronice în fiecare an cu piese din întreaga lume, dar nu a făcut niciodată o mașină. Tesla a avut nevoie de 17 ani înainte ca de a obține profituri din producția de automobile.

Unii investitori Apple au reacționat cu precauție la raportul Reuters privind planurile companiei. Trip Miller, managing partener la Gullane Capital Partners, a declarat că ar putea fi greu pentru Apple să producă volume mari de mașini.