Thursday, May 19, 2022


Ce sā nu mănânci la masa de Crăciun. Recomandările unui medic celebru!

Medicul Tudor Ciuhodaru le-a oferit românilor câteva sfaturi, pentru a ca aceștia să evite să ajungă la spital de Crăciun….

PublicatCurierul , in Actualitate , at decembrie 25, 2020

Medicul Tudor Ciuhodaru le-a oferit românilor câteva sfaturi, pentru a ca aceștia să evite să ajungă la spital de Crăciun.

Pentru bolnavii cronici, cu boli digestive mai ales, pentru cei cu afecţiuni cardiace sau metabolice, este necesar să respecte regimul şi în această perioadă. Eventuale excese se vor face doar după un consult la medicul de familie. Nu se întrerupe în niciun caz tratamentul doar pentru a mânca şi bea

Celor care vin după post, le recomand să reia progresiv alimentaţia, fără doze mari de grăsimi dintr-odată, pentru că în mod cert vor ajunge la spital.

Apropo de cei care vor consuma carne şi grăsimi în exces, să nu uite şi de salatele din fructe şi legume proaspete, pentru a asigura un regim echilibrat. Nu în ultimul rând, vremea e frumoasă, aşa că recomand plimbări în aer liber, pentru a compensa consumul de calorii.”, a explicat medicul Tudor Ciuhodaru,

Sursa: DCnews