Thursday, July 18, 2024


Patinoarul din Onești, o alternativă pentru petrecerea timpului în aer liber

Pe platoul din fața Casei de Cultură este amenajat un patinoar, o alternativă bună, atât pentru cei mici, cât și…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at decembrie 27, 2020

Pe platoul din fața Casei de Cultură este amenajat un patinoar, o alternativă bună, atât pentru cei mici, cât și pentru adulți, pentru petrecerea timpului în aer liber. Fie că vreți să faceți mișcare sau să petreceți timp în familie, cu siguranță o ieșire la patinoar va fi o distracție care merită.

În a treia de zi de Crăciun mulți oneșteni au ales să petreacă timp afară, pe patinoar, pentru  mișcare. După mese îmbelșugate și bogate în calorii, o tură de patinoar este chiar binevenită pentru organism. Și nutriționiștii ne recomandă să nu renunțăm la mișcare în această perioadă.

Patinoarul amenajat pe platoul Casei de Cultură s-a deschis luna aceasta, pe 22 decembrie. Administrația locală a pus la dispoziţie terenul şi energia electrică, iar proprietarul patinoarului va asigura accesul gratuit pentru elevii şi preşcolarii din Oneşti în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 10.00-12.00 şi 14.00-16.00. Aceasta este o veste bună pentru copii, care în această perioadă sunt în vacanță și pot merge împreună cu părinții.