Sunday, April 2, 2023


Activitatea de încasare a impozitelor la ghișeele Primăriei Onești va fi suspendată începând cu 31 decembrie. Se vor putea plăti totuși taxele urgente precum și amenzile

Directia Economico-Financiară din cadrul Unității Administrativ- Teritoriale a Municipiului Onesti informează contribuabilii că, activitatea  de încasare a impozitelor si taxelor…

PublicatCurierul , in Actualitate Comunicate , at decembrie 30, 2020

Directia Economico-Financiară din cadrul Unității Administrativ- Teritoriale a Municipiului Onesti informează contribuabilii că, activitatea  de încasare a impozitelor si taxelor locale la ghișeele instituției va fi suspendată începând cu data de 31 decembrie 2020. În aceastā perioadā se vor putea plăti totuși taxele urgente( cum ar fi cele legate de eliberarea unei cărți de identitate), precum și amenzile.

Măsura este necesară pentru realizarea închiderii anului fiscal 2020 și  initializarea anului 2021, conform prevederilor legale si a hotărârii consiliului local.

Activitatea cu publicul a Serviciului impozite si taxe  din cadrul Primăriei Municipiului Onești va fi reluată în data de 11 ianuarie 2021, dată de la care contribuabilii vor putea achita impozitele și taxele locale aferente anului fiscal 2021.