Sunday, July 14, 2024


A făcut infarct după ce a fost vaccinat împotriva Covid-19

Un bărbat în vârstă de 75 de ani din nordul Israelului a murit în urma unui infarct la aproximativ două…

PublicatCurierul , in Actualitate , at decembrie 31, 2020

Un bărbat în vârstă de 75 de ani din nordul Israelului a murit în urma unui infarct la aproximativ două ore după ce a fost vaccinat împotriva noului coronavirus, a anunțat Ministerul Sănătății, citat de Jerusalem Post.

Bărbatul avea condiții preexistente și suferise de atacuri de cord în trecut, a precizat ministerul. Directorul general al Ministerului Sănătății, Chezy Levy, a lansat o anchetă în legătură cu acest incident.

”Împărtășim durerea familiei”, a spus Levy într-un comunicat.

Bărbatul a fost injectat în jurul orei 8:30 la o clinică, după care a rămas la unitate, conform procedurii, pentru o scurtă perioadă de timp, pentru a se vedea dacă sunt efecte secundare. Iar după ce acesta s-a simțit bine, clinica l-a eliberat.

Directorul medical Levy a menționat că primele concluzii arată că nu există o legătură între moartea bărbatului și vaccinarea acestuia.În prezent, Israelul vaccinează personalul medical, persoanele cu vârsta peste 60 de ani și cei cu boli cronice și speră să înceapă vaccinarea profesorilor și a personalului școlii mai târziu în această săptămână.

sursa: stirileprotv.ro