Friday, January 28, 2022


Peste 250 de polițiști vor fi la datorie în noaptea de Revelion

Peste 250 de poliţişti, vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru prevenirea…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at decembrie 31, 2020

Peste 250 de poliţişti, vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor.

În perioada 31 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021, peste 1000 de poliţişti vor acționa, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, 574 sunt poliţişti de ordine publică, 192 poliţişti rutieri, iar restul sunt de la celelalte structuri, respectiv: investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

De asemenea, polițiștii vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile naționale şi județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.

Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic.

Pentru orice infracţiune la care sunteţi victimă sau martor, apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

Sursa: IPJ Bacău