Sunday, October 17, 2021


O să ridici din sprâncene când vei afla cine este cea mai bogată româncă

Clasamentului celor mai bogate femei este condus de Anastasia Soare. Creditată cu 650 de milioane de euro, Soare e în…

PublicatCurierul , in Actualitate , at ianuarie 3, 2021

Clasamentului celor mai bogate femei este condus de Anastasia Soare. Creditată cu 650 de milioane de euro, Soare e în top 10 al celor mai bogați români, situându-se pe poziția a 6-a a clasamentului general. Soare a câștigat banii din industria frumuseții, fiind cunoscută în Statele Unite ale Americii – acolo unde a emigrat la începutul anilor 90 – ca „Regina sprâncenelor

Anastasia Soare nu este singura femeie de succes născută în România în topul celor mai bogați români. Pe poziția a noua din Top 300 Capital o întâlnim pe Anca Vlad, fondatoarea grupului Fildas Catena, cu o avere de 480 de milioane de euro.

Topul celor mai bogate femei din România

1. Anastasia Soare: 650 de milioane de euro

2. Anca Vlad: 480 de milioane de euro

3. Veronica Gușă de Drăgan: 250 de milioane de euro

4. Luchi Georgescu: 72 de milioane de euro

5. Simona Halep: 47 de milioane de euro

Trebuie menționat faptul că în ”Capital Top 300 Cei Mai Bogați Români” sunt prezenți oameni de afaceri din fiecare regiune administrativă a țării, aceștia având o avere însumată de 29,5 miliarde de euro, în creștere cu 5% față de anul precedent.

Topul este realizat cu datele exacte ale companiilor pentru anul 2019, iar cu o parte dintre cei 300 milionari am intrat în contact pentru a vedea și cum a fost anul 2020 pentru business-urile lor.

Sursa: capital.ro