Thursday, July 18, 2024


Ultimā Orā: Trei răniți într-un accident la ieșirea din Adjud. Una dintre victime a fost încarcerată

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs duminică pe DN 11A, la ieşirea din municipiul Adjud, una dintre victime…

PublicatCurierul , in Actualitate , at ianuarie 4, 2021

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs duminică pe DN 11A, la ieşirea din municipiul Adjud, una dintre victime fiind încarcerată, a anunţat ISU Vrancea.

„Pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud au intervenit astăzi, 3 ianuarie, în jurul orei 16,15, la un accident rutier produs pe DN 11A, la ieşirea din municipiul Adjud. În urma impactului dintre 2 autoturisme, au rezultat trei victime, dintre care una rămasă încarcerată. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au fost mobilizate 3 echipaje de pompieri cu: 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanţă SMURD şi 1 autospecială de intervenţie, precum şi 2 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea (SAJ)”, a precizat ISU.

Potrivit sursei citate, echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea unei persoane rămase blocată într-unul dintre autoturisme. Ulterior, victima, un bărbat în vârstă de 24 ani, politraumatizată în urma accidentului rutier, a fost predată în stare conştientă unui echipaj SAJ, care a transportat-o la spital.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat uneia dintre victimele neîncarcerate, o tânără în vârstă de 20 de ani, care prezenta traumatisme la picioare. Pacienta a fost transportat cu ambulanţa SMURD la UPU Focşani.

Cealaltă victimă neîncarcerată, un bărbat, a fost preluată de un echipaj SAJ, a mai informat ISU Vrancea.

sursa: Agerpres/ sursa Foto: ISU Vrancea