Saturday, May 25, 2024


Zece persoane au fost reținute de polițiști după ce au provocat un scandal. S-au bătut cu scânduri rupte dintr-un gard

Poliţiştii au identificat şi reţinut zece bărbaţi, care, la data de 31 decembrie 2020 ar fi provocat scandal pe drumul…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at ianuarie 4, 2021

Poliţiştii au identificat şi reţinut zece bărbaţi, care, la data de 31 decembrie 2020 ar fi provocat scandal pe drumul sătesc din comuna Coloneşti şi s-ar fi lovit reciproc, distrugând scânduri dintr-un gard.

La data de 31 decembrie 2020, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Traian au fost sesizaţi de un bărbat de 32 de ani, din comuna Coloneşti, cu privire la faptul că, mai multe persoane tulbură liniştea publică, pe drumul sătesc.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că, şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 61 de ani, în timp ce se aflau pe drumul sătesc din comuna Coloneşti, în dreptul imobilului aparţinând unei femei de 40 de ani, ar fi provocat scandal şi s-ar fi lovit reciproc cu scânduri smulse din gardul imobilului cu alte şase persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 47 de ani. În încercarea de a aplana conflictul, femeia de 40 de ani ar fi fost lovită de un tânăr de 25 de ani.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi încăierare.

Zece persoane au fost reţinute de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentate Parchetului cu propuneri legale.

Sursa: IPJ Bacău