Sunday, August 14, 2022


Anglia în ”lockdown”. Ce a anunț a făcut Boris Johnson

Premierul britanic Boris Johnson a anunțat că de miercuri Anglia revine la ”lockdown”, pentru a combate răspândirea noii tulpini de…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at ianuarie 5, 2021

Premierul britanic Boris Johnson a anunțat că de miercuri Anglia revine la ”lockdown”, pentru a combate răspândirea noii tulpini de coronavirus. Oamenii vor ieși din casă doar pentru cumpărături esențiale, exerciții fizice, motive medicale și deplasarea la locul de muncă, dacă nu pot lucra de acasă.

Mai mult, toate magazinele neesențiale și serviciile de îngrijire personală vor fi închise, iar restaurantele pot vinde mâncare doar în regim ”take away”.

″Această nouă închidere, la fel de strictă ca cea pusă în aplicare în primăvară, prevede închiderea şcolilor şi trebuie să dureze dacă permit condiţiile, până la jumătatea lunii februarie. În timp ce vă vorbesc, spitalele noastre sunt supuse mai multor presiuni din partea COVID decât în ​​orice moment de la începutul pandemiei”, a transmis premierul, citat de ȘtirileProtv.ro

Oamenii îşi vor părăsi locuinţele doar pentru cumpărături esenţiale, exerciţii fizice, motive medicale, în caz de abuzuri domestice şi deplasare la locul de muncă dacă nu pot lucra de la domiciliu.

De asemenea, toate magazinele neesențiale și serviciile de îngrijire personală vor fi închise, iar restaurantele pot vinde mancare doar în regim “take away”.