Sunday, August 14, 2022


De luni, 11 ianuarie se pot plăti taxele și impozitele locale la Primăria Onești. Cum își pot achita oneștenii obligațiile de platā, online

Începând de luni, 11 ianuarie 2021, Primăria Municipiului Onești va relua activitatea de încasare a impozitelor și taxelor locale aferente…

PublicatCurierul , in Actualitate , at ianuarie 7, 2021

Începând de luni, 11 ianuarie 2021, Primăria Municipiului Onești va relua activitatea de încasare a impozitelor și taxelor locale aferente anului fiscal 2021, la ghișeele instituției.
Dacă vreți sa evitați aglomerația și cozile, la început de an, puteți sā vā achitați taxele, online, de acasă, fără a fi nevoie sa vā deplasați la primărie, folosind platforma de plăti online ghișeul.ro.
În cazul în care, folosiți pentru prima data aceasta platforma, trebuie mai întâi sa vã creați un cont.
Sunt doua metode prin care puteti obtine datele de logare pentru ghiseul.ro:
1. Primăria Onești vă poate genera datele de logare (utilizator și parolă) în urma unei solicitarii făcute de dvs in acest sens.
2. Metoda online de obținere a datelor de logare. Accesati sectiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagina ghiseul.ro si parcurgeti etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”
De asemenea, onestenii care sunt în altā țară isi poți plăti taxele locale, online, chiar dacă au un card emis de o banca din străinătate. Pentru aceasta este necesar să bifați câmpul “Card emis de o bancă din străinătate”.
Vă reamintim că persoanele fizice beneficiază de 10% bonificaţie la plata taxelor şi impozitelor locale până la data de 31 martie 2021.

Sursa foto: playtech.ro