Sunday, May 19, 2024


Iarna se întoarce în toată țara

Astăzi vor fi înnorări și precipitații mai consistente în jumătatea sudică a țării, iar temperaturile scad semnificativ. Vor predomină ninsorile…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at ianuarie 8, 2021

Astăzi vor fi înnorări și precipitații mai consistente în jumătatea sudică a țării, iar temperaturile scad semnificativ. Vor predomină ninsorile în sudul şi sud-estul Transilvaniei, în nordul și centrul Moldovei și în zonele deluroase din Oltenia și Muntenia iar în Câmpia Română și în Dobrogea sunt anunțate mai ales ploi și vor fi condiții de polei.

La munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, iar vântul va avea intensificări în sud-est. Se răcește, iar maximele vor fi cuprinse între 0 și 9 grade Celsius. Cele mai ridicate valori se vor înregistra pe litoral.

Temperaturile scadt și în Moldova sudică și în nordul Munteniei. Norii vor fi numeroși, apar precipitații mixte și sunt condiții de polei. Vântul va avea intensificări, iar maximele ajung până la 3 grade.

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță înnorări și precipitații, pe suprafețe mai mici. Maxima de astăzi va fi de 3 grade celsius.