Sunday, August 14, 2022


Noua administrație locală promite cea mai eficientă deszăpezire de până acum. D.P.P. pregătită să tureze motoarele

Meteorologii anunță pentru următoarea perioadā ninsori pe arii extinse, începand de duminică, 10 ianuarie, când se anuntă depunerea unui strat…

PublicatCurierul , in Actualitate , at ianuarie 9, 2021

Meteorologii anunță pentru următoarea perioadā ninsori pe arii extinse, începand de duminică, 10 ianuarie, când se anuntă depunerea unui strat însemnat de zăpadă.
Angajații DPP, societate ce se aflā în subordinea Consiliului Local al Primăriei Municipiului Onești sunt pregătiţi să intervină pe străzile orașului pentru deszăpezire. Astfel, societatea care se ocupă de domeniul public va acționa cu utilaje proprii special echipate pentru înlăturarea zăpezii. Este vorba despre o basculā dotatā cu lamā și sărăriță, o cisternă echipatā cu lamā și dispersor de clorură, douā tractoare cu lamā, care în cazul unor ninsori abundente, lama va fi înlocuită cu plug, două miniîncarcatoare pentru deszăpezirea trotuarelor in situația unor ninsori abundente. Este important de menționat faptul cā toate utilajele sunt dotate cu GPS și vor fi monitorizate în permanentă de operatorii de deszăpezire.
„Din experiența anilor in care am fost primar, 2012-2015, consider că putem asigura o deszapezire eficientă doar cu utilajele proprii” a declarat Laurențiu Neghinā, primarul municipiului Onești.
Municipalitatea reaminteşte că pune la dispoziţie, prin societatea DPP, numărul de telefon 0799.201 408 pentru semnalarea de către oneșteni a eventualelor probleme apărute în urma ninsorilor.