Saturday, May 25, 2024


Șoferi prinși băuți la volan pe drumurile din județ

La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău au depistat, în…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at ianuarie 11, 2021

La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 02.30, polițiștii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Bacău au depistat, în trafic, o tânără, de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărăşeşti din localitate, având o alcoolemie de 0,82 mg./l. alcool în aerul expirat. Aceasta a fost condusă la spital pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, în jurul orei 03.30, un echipaj de poliţie rutieră din Bacău au depistat, în trafic, un tânăr, de 24 de ani, din judeţul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Bârladului, din localitate, având o alcoolemie de 0,50 mg./l. alcool în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

În jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au depistat un bărbat de 39 de ani din comuna Caşin, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,43 mg./l. alcool în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Sursa: IPJ Bacău

Sursă foto: Google