Sunday, August 14, 2022


Cum va fi vremea în următoarea perioadă.Vin două săptămâni de ger și două cu temperaturi peste normal și ploi în exces

În următoarele patru săptămâni, meteorologii anunță că  temperaturile vor fi peste cele normale în două săptămâni din patru. Vor cădea…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at ianuarie 12, 2021

În următoarele patru săptămâni, meteorologii anunță că  temperaturile vor fi peste cele normale în două săptămâni din patru. Vor cădea şi precipitaţii, iar în sudul, sud-estul, vestul și nord-vestul țării vor fi în exces.

În săptămâna 11-18 ianuarie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele montane. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în extremitatea de sud și de sud-est a țării.

În săptămâna 18-25 ianuarie, temperaturile medii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, local mai coborâte în regiunile sudice și centrale. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-vest.

În săptămâna 25 ianuarie – 1 februarie, Temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală pentru acest interval, posibil ușor mai ridicată în extremitatea de sud și de sud-est a țării

În săptămâna 1-8 februarie, valorile termice se vor situa peste cele specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Sursa: Mediafax.ro

Sursă foto: Google