Thursday, July 29, 2021


Sindicaliștii Cartel Alfa anunță ample acțiuni de protest din 14 ianuarie până în 28 februarie

Sindicaliștii Cartel ALFA declanșează acțiuni de protest în perioada 14 ianuarie – 28 februarie. Calendarul protestelor include mitinguri în fața…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at ianuarie 12, 2021

Sindicaliștii Cartel ALFA declanșează acțiuni de protest în perioada 14 ianuarie – 28 februarie. Calendarul protestelor include mitinguri în fața Administrației Prezidențiale, a sediilor partidelor politice, a ministerelor Muncii, și, respectiv, cel al Finanțelor.

Pentru a putea respecta măsurile de securitate sanitară din această perioadă, acțiunile se vor desfășura etapizat și în cascadă, pe parcursul lunilor ianuarie și februarie și cuprind acțiuni de stradă, manifestări în fața instituțiilor publice, prefecturi, Administrația Prezidențială, ministere, sediul partidelor guvernamentale, memorii, scrisori, petiții, discuții cu parlamentari din toate partidele parlamentare, a comunicat Cartel Alfa, transmite Digi24.ro.

Principalele revendicări sunt un salariu minim decent, pensii echitabile, servicii publice de calitate, deblocarea negocierii colective, taxare justă și aplicarea corectă a legislației.

Sursă foto: Google