Sunday, August 14, 2022


Vino și tu cu noi, să nu mai fie gunoi! Acesta este îndemnul tinerilor de la Onestin! Campania va avea loc pe 24 ianuarie

Datorită  ecologizărilor din prima jumătate a anului 2020 și activităților săptămânale desfășurate în cadul Asociației de Tineret Onestin, prin intermediul…

PublicatCurierul , in Actualitate Comunicate , at ianuarie 12, 2021

Datorită  ecologizărilor din prima jumătate a anului 2020 și activităților săptămânale desfășurate în cadul Asociației de Tineret Onestin, prin intermediul cărora voluntarii  și-au dezvoltat cunoștințele cu privire la nevoile mediului înconjurător și modul în care putem să îl protejăm, a luat naștere proiectul de solidaritate „Verde Deschis”.

 

Implementat prin fonduri europene, cu susținerea Corpului European de Solidaritate și finanțat de Comisia Europeană, acesta își propune să ajute comunitatea locală să conștientizeze efectele pe care le au alegerile lor asupra naturii, spre a fi cu un pas mai aproape de un Onești mai #VerdeDeschis, mai sustenabil.

 

Așadar, tinerii de la Onestin și-au exprimat dorința de a continua seria de ecologizări.

Astfel,pentru un Onești #VerdeDeschis, vino și tu cu tinerii onesteni data viitoare, pe 24 ianuarie 2021,începând cu ora 11:00, să nu mai fie gunoi!

Detalii mai jos: