Monday, September 20, 2021


Când se deschide pârtia de schi de la Slănic Moldova

Pârtia de schi Nemira de la Slănic-Moldova este la acest moment închisă. Pe site-ul oficial este comunicat că au început…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at ianuarie 13, 2021

Pârtia de schi Nemira de la Slănic-Moldova este la acest moment închisă. Pe site-ul oficial este comunicat că au început să se folosească tunurile de zăpadă, iar dacă în următoarea perioadă va fi rece, vor putea să producă zăpadă artificială.

În noaptea de luni, 11 ianuarie, s-au înregistrat temperaturi de -3 C, care au permis folosirea, pentru câteva ore, a tunurilor de zăpadă. Prognoza pe perioada următoare indică temperaturi mai scăzute, ceea ce va permite producerea de zăpadă artificială”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Pârtiei Nemira.

Meteorologii anunță că va veni un val de aer rece.

Prețurile pentru acest sezon de schi au rămas la fel ca anul trecut.

Astfel, prețurile sunt: adulți –  10 lei urcare/coborâre, copil/elev/student – 8 lei. Pentru șase urcări-adulți, tariful este de 50 de lei, iar pentru copil/elev/student-35 lei. Un abonament, ce include 150 de utilizări a instalației de telescaun, pentru un adult prețul este de 600 de lei, iar pentru un copil/elev prețul este de 400 de lei.