Sunday, August 14, 2022


ULTIMÃ ORÃ! Douã din cele trei asociații de proprietari care riscau sã rămânã fără apã, și-au achitat facturile restante

În urma apelului făcut de Primăria Municipiului Onești, douã din cele trei asociații de proprietari cărora li s-a adus la cunoștință…

PublicatCurierul , in Actualitate , at ianuarie 14, 2021

În urma apelului făcut de Primăria Municipiului Onești, douã din cele trei asociații de proprietari cărora li s-a adus la cunoștință cã, începând cu data de 18 ianuarie 2021, le va fi sistată furnizarea cu apã pentru neplata facturilor restante, fiind debranșați de la sistemul public de alimentare cu apã, și-au achitat în cursul zilei de ieri datoriile către compania Raja SA.

Potrivit conducerii celei de a treia asociații, și aici se va rezolva problema și se vor depune toate eforturile pentru ca facturile restante sã fie achitate la termen.

De asemenea, reprezentanti ai primăriei au fost ieri la cele trei asociații de proprietari pentru a încerca soluționarea problemelor în cel mai scurt timp.

Reamintim ca Raja SA a emis notificări/preavize către trei asociații de proprietari cărora li s-a adus la cunoștință cã, începând cu data de 18 ianuarie 2021, le va fi sistată furnizarea cu apã pentru neplata facturilor restante, fiind debranșați de la sistemul public de alimentare cu apã.

Menționăm, ca site-ul curieruldeonesti.ro nu poate oferi numărul și adresa asociațiilor în cauzã, pentru a respecta legea privind protecția datelor personale.