Thursday, July 29, 2021


La Onești a fost SUPLIMENTAT numărul pubelelor destinate colectãrii deseurilor reciclabile

Asociatia ADIS continuã, prin intermediul Primariei municipiului Onesti,  campaniea de distribuire catre populatia din zona case, a unui numar suplimentar…

PublicatCurierul , in Actualitate Comunicate , at ianuarie 19, 2021

Asociatia ADIS continuã, prin intermediul Primariei municipiului Onesti,  campaniea de distribuire catre populatia din zona case, a unui numar suplimentar de pubele de 120 l . Scopul acestei campanii este cresterea cantitatii deseurilor reciclabile, colectate selectiv.

ASTFEL, IN INTERVALUL 13 – 19 IANUARIE AU FOST DOTATE CU CATE O PUBELA SUPLIMENTARA SI GOSPODARIILE SITUATE PE URMATOARELE SASE STRAZI: UZINEI, GARII, EROU TURTURICA, TALPAU, ALEEA PODUL ALB SI TROTUSULUI.

Mâine – 20 ianuarie, operatorul judetean de colectare si transport deseuri – ROMPREST, va colecta din poarta in poarta, deseurile reciclabile pe strazile: SLOBOZIA, CALEA SLANICULUI, BELCI, SAT CATOLIC, CUCIUR, BUHOCI, ALEEA ZOO, CALEA BRASOVULUI, CASA DE APA, SCUTARULUI, LIBERTATII, REDULUI, VASILE ALECSANDRI, SERELOR, C.D. GHEREA, STADIONULUI, CARTIER BUHOCI – STR. MARASESTI, STR.13 SEPTEMBRIE, STR.TRUMFULUI, STR.PRIETENIEI, STR.PRIMAVERII, STR.SPERANTEI, STR.AVANTULUI, UZINEI, GARII, EROU TURTURICA, TALPAU, ALEEA PODUL ALB SI TROTUSULUI.

Lista strazilor unde operatorul judetean va efectua colectarea deseurilor reciclabile, in fiecare zi de miercuri, va fi completata si anuntata saptamanal, pe masura ce vom finaliza distribuirea pubelelor.

Deseurile reciclabile colectate de la populatie, vor ajunge prin intermediul operatorului Romprest, in complexul de deseuri Onesti, unde EcoSud – operatorul instalatiilor, va sorta si valorifica in final aceste deseuri, pe care, cu ajutorul dumneavoastra reusim sa le deviem de la depozitare.

PROGRAMUL ESTE SUPLIMENTAR platformelor de colectare a deseurilor, dotate cu recipiente pentru colectarea selectiva – clopote, fiind o masura in plus PE CARE ADIS SI OPERATORII DE SALUBRIZARE o iau in scopul cresterii gradului de reciclare si reducerii cantitatii deseurilor care, in final, ajung la depozitul ecologic Bacau.