Saturday, June 12, 2021


Oneștenii s-au înscris în număr mare pentru programul de AUDIENTE al primarului Neghinã

În programul de audiențe al primarului municipiului Onesti, Laurențiu Neghinã, ce vor avea loc mâine, 21 ianuarie 2021, s-au înscris…

PublicatCurierul , in Actualitate Comunicate , at ianuarie 20, 2021

În programul de audiențe al primarului municipiului Onesti, Laurențiu Neghinã, ce vor avea loc mâine, 21 ianuarie 2021, s-au înscris 44 de persoane, reprezentând numărul maxim de cetățeni ce pot participa la întâlnirea cu edilul orașului, pentru a respecta normele de protectie sanitarã.

Întalnirea cu cetățenii va debuta mâine, la ora 8.00, iar persoanele  au fost programate pentru audiențe, la fiecare zece minute pentru a se evita aglomerația. Cei care nu au prins un loc pe lista de mâine se pot înscrie în programul de audiențe al viceprimarului, Adrian Jilcu ce se vor desfășura joi, 28 ianuarie 2021 sau, dacă vor sa vorbească doar cu primarul Neghinã, o pot face din nou, joi, 4 februarie 2021, dar tot pe bazã de programare.

ATENTIE: Reprezentanții administrației publice locale fac un apel către persoanele care vor participa  mâine, la audiențe, SÃ RESPECTE ora de programare pentru a păstra condiitile de maximå siguranță sanitarã.