Saturday, January 29, 2022


Probleme tehnice au fost rezolvate. Toți onestenii isi pot plăti taxele online pe ghișeul.ro

Primăria Municipiului Onești continuã activitatea de încasare a impozitelor și taxelor locale aferente anului fiscal 2021, la cele patru ghișee…

PublicatCurierul , in Actualitate , at ianuarie 21, 2021

Primăria Municipiului Onești continuã activitatea de încasare a impozitelor și taxelor locale aferente anului fiscal 2021, la cele patru ghișee ale instituției.

Dacă vreți sa evitați aglomerația și cozile, la început de an, puteți sā vā achitați taxele, online, de acasă, fără a fi nevoie sa vā deplasați la primărie, folosind platforma de plăti online ghișeul.ro.

Au existat unele persoane care s-au plâns, în spațiul public, cã nu-și pot plăti taxele online, folosind aceasta platformã, chiar dacă aveau conturi create. Reprezentanții Directiei economice din cadrul primăriei au declarat cã au existat unele probleme de ordin tehnic, dar acestea au fost rezolvate, iar acum toți onestenii isi pot achita dările online, prin intermediul ghișeul.ro

În cazul în care, folosiți pentru prima data aceasta platforma, trebuie mai întâi sa vã creați un cont.
Sunt doua metode prin care puteti obtine datele de logare pentru ghiseul.ro:
1. Primăria Onești vă poate genera datele de logare (utilizator și parolă) în urma unei solicitarii făcute de dvs in acest sens.
2. Metoda online de obținere a datelor de logare. Accesati sectiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagina ghiseul.ro si parcurgeti etapele: “Verificare CNP”- “Validare card”- “Trimitere e-mail cu datele de logare”
De asemenea, onestenii care sunt în altā țară isi poți plăti taxele locale, online, chiar dacă au un card emis de o banca din străinătate. Pentru aceasta este necesar să bifați câmpul “Card emis de o bancă din străinătate”.
Vă reamintim că persoanele fizice beneficiază de 10% bonificaţie la plata taxelor şi impozitelor locale până la data de 31 martie 2021.