Friday, June 14, 2024


Amenzi de peste 8000 de lei date de polițiști celor care nu au respectat măsurile de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, structurile teritoriale ale M.A.I. au continuat acţiunile pentru limitarea răspândirii virusului…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at ianuarie 23, 2021

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, structurile teritoriale ale M.A.I. au continuat acţiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19.

Cei peste 200 de poliţişti şi jandarmi au legitimat peste 2300 de persoane şi au fost controlat peste 200 obiective/locaţii cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020. Poliţiştii de la rutieră au acţionat pentru verificarea mijlocelor de transport persoane, fiind oprite pentru control 310 de astfel de autovehicule.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, forţele de ordine au aplicat 52 de sancţiuni contravenţionale, avertismente şi amenzi în valoare de 8.100 de lei.

În continuare, principalul obiectiv al acţiunilor Poliţiei Române, în contextul pandemiei, vizează protejarea sănătăţii românilor.

Reamintim cetăţenilor că, pentru a preveni infectarea cu virusul SARS-COV-2, trebuie să respecte recomandările privind purtarea corectă a măştii de protecţie şi igiena corespunzătoare a mâinilor şi să evite zonele aglomerate.

Sursa: IPJ Bacău