Sunday, June 13, 2021


Pârtia Nemira de la Slănic Moldova rămâne închisă

Ninsorile și frigul din ultima perioadă le-au dat speranțe iubitorilor sporturilor iarnă că vor putea schia pe pârtia de la…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at ianuarie 23, 2021

Ninsorile și frigul din ultima perioadă le-au dat speranțe iubitorilor sporturilor iarnă că vor putea schia pe pârtia de la Slănic Moldova. Din păcate, administratorii pârtiei au anuntat pe pagina de Facebook că stratul de zăpadă este insuficient. Acum, cu temperaturi mult peste normalul acestei perioada sunt slabe șanse ca pe pârtia Nemira să se schieze prea curând.

”Temperaturile ridicate din ultimele două zile nu au permis producerea de zăpadă artificială suficientă!  În momentul de față, suprafața schiabilă este acoperită în proporție de 85%. Deoarece prognoza meteo indică temperaturi ridicate în următoarele zile, pârtia Nemira nu poate fi încă deschisă. Pe pagina de facebook și pe site-ul www.partianemira.ro vă vom ține la curent cu informații în timp real, cu privire la perspectiva deschiderii pârtiei”, este mesajul scris pe pagina de Facebook Pârtia Nemira Slănic Moldova.