Saturday, December 3, 2022


Week-end aglomerat la munte

Se anunță un nou weekend extrem de aglomerat la munte, iar acest lucru s-a văzut chiar de ieri, la telegondolă….

PublicatCurierul , in Actualitate , at ianuarie 23, 2021

Se anunță un nou weekend extrem de aglomerat la munte, iar acest lucru s-a văzut chiar de ieri, la telegondolă. Mii de oameni au ajuns deja în Poiana Brașov.

O coadă uriașă de sute de persoane s-a format astăzi la telegondola din poiana Brașov.Iubitorii de schi și snowboard nu au avut încotro decât să aștepte mult și bine la rând, pentru a urca în vârful masivului Postăvaru.Aici așteptarea este de 15, 20, chiar 25 de minute. Însă sunt oameni care nu vor să stea la toată această coadă și încearcă să urce cu telecabina. Dar și aici se lovesc de cozi și de zeci de minute de așteptare.

Dar în tot acest haos, iubitorii sporturilor de iarnă încearcă să îgnore toate problemele și să se bucure de cei 24 de kilometri de pârtii din Poiana Brașov.

„Sunt niște porțiuni cu gheață, dar nu e problemă. Chiar sunt foarte bune, merită. Astăzi am venit, acum câteva ore. Am mers pe sus, nu știu, am făcut cam vreo două, cam așa, două-trei ture”, spun turiștii.

Până când zăpada de pe pârtii se va topi, turiștii nu vor lipsi din stațiune. În hotelurile și pensiunile din Poiana Brașov gradul de ocupare depășește 80% în timpul săptămânii. În weekend, camerele sunt ocupate complet.