Saturday, May 25, 2024


Fum gros la Spitalul Sf. Pantelimon din cauza unei instalatii electrice defecte. Pacientii de la Terapie Intensiva au fost evacuati

Un nou incident a avut loc duminică seara într-un spital din Capitală, la doar două zile de la incendiul de…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 1, 2021

Un nou incident a avut loc duminică seara într-un spital din Capitală, la doar două zile de la incendiul de la Matei Bals. Primele informații și imagini arată că la Spitalul „Sf Pantelimon” au fost evacuați pacienți dintr-un salon care s-a umplut de fum.

În salonul de terapie intensivă erau trei pacienți, care au fost evacuați și nu au fost afectați, potrivit managerului spitalului. Acesta a declarat pentru Digi24 că a fost vorba despre un neon care nu a mai funcționat și a început să scoată fum, dar nu a fost vorba de flacără.

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în această seară, în jurul orei 20:15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului” – a anunțat ulterior, într-un comunicat, Spitalul Sfântul Pantelimon.