Saturday, May 25, 2024


Mai mulți șoferi băcăuani au rămas fără permis pentru că s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice

La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au depistat,…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at februarie 1, 2021

La data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au depistat, în trafic, un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Pârgăreşti, având o alcoolemie de 1,00 mg./l. alcool în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

La data de 31 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, un echipaj de poliţie rutieră din Bacău au depistat, în trafic, un localnic de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Letea, având o alcoolemie de 0,60 mg./l. alcool în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. În jurul orei 18.30, polițiștii rutieri din Oneşti au depistat un bărbat de 35 de ani, din comuna Mănăstirea-Caşin, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,50 mg./l. alcool în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

La aceeaşi dată, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier au depistat în flagrant, un bărbat de 53 de ani, din comuna Săuceşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, sub influenţa alcoolului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, având o alcoolemie de 0,56 mg./l. alcool în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Sursa: IPJ Bacău