Saturday, May 25, 2024


Un furnizor a crescut prețurile la energia electrică din cele mai bune oferte

Prețul energiei electrice din cele mai bune oferte ale Enel a crescut ușor, de la 1 februarie, cu circa un…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate Economie , at februarie 1, 2021

Prețul energiei electrice din cele mai bune oferte ale Enel a crescut ușor, de la 1 februarie, cu circa un ban pe kWh, față de ce oferea compania în planurile tarifare pe care le-a avut până la finalul lunii ianuarie, potrivit ofertelor actualizate cercetate de noi.


Oferta Enel Fix Online este una dintre cele mai bune pe care le avea Enel pentru clienții săi din piața concurențială care fie au ajuns la final cu vechiul contract, fie doresc o ofertă mai bună față de planul tarifar din contractul concurențial pe care îl au deja cu acest furnizor. Dacă până la 31 ianuarie compania avea, pentru acest tip de ofertă, un preț de 0,24 lei/kWh – preț al energiei active și un abonament zilnic de 0,22 lei/zi pentru locul de consum, acum, în oferta de la 1 februarie, valabilă până la 28 februarie, prețul energiei a crescut, ajungând la 0,254 lei/kWh. Valoarea abonamentului rămâne neschimbată, arată economica.net

Enel a menținut însă prețul din oferta la care plătesc energia electrică clienții săi care nu au trecut în piața concurențială. Este vorba despre oferta concurențială Enel Simplu Anual, un plan tarifar cu un preț de 0,329 lei/kWh, care este menținut și în această lună. Prețiurile sunt fixe și valabile un an.