Sunday, May 19, 2024


Coloane de maşini pe drumurile către staţiunile de pe Valea Prahovei. Poliţia recomandă rute alternative

Mai multe tronsoane de drum care duc către staţiunile din Munţii Bucegi au început să se aglomereze, vineri după-amiază, poliţiştii,…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 5, 2021

Mai multe tronsoane de drum care duc către staţiunile din Munţii Bucegi au început să se aglomereze, vineri după-amiază, poliţiştii, recomandând turiştilor care se îndreaptă către Valea Prahovei dinspre Bucureşti, Ploieşti şi Târgovişte rute alternative, pentru evitarea aglomeraţiei.

Valorile de trafic au început să crească pe Drumul Naţional 1, între Ploieşti şi Braşov, pe sensul către munte circulându-se în coloană în zona localităţii Comarnic, judeţul Prahova, precum şi în staţiunile montane Buşteni şi Azuga, transmite Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Conform Poliţiei Judeţene Prahova, se circulă în coloană pe sensul de mers Ploieşti – Braşov de la kilometrul 101+500 – Nistoreşti până la kilometrul 106+800 Comarnic, precum şi de la kilometrul 123 – Sinaia până în zona centrală a staţiunii Buşteni. Pe sensul de mers Braşov – Ploieşti este coloană de maşini de la kilometrul136 – Azuga până în zona centrală a staţiunii Buşteni.
Poliţiştii le recomandă şoferilor ca, pentru evitarea aglomeraţiei, să planifice din timp călătoriile, luând în considerare folosirea unor rute alternative, care pot fi mai puţin tranzitate.