Un bărbat și-a incendiat apartamentul a patra oară – Curierul de stiri
Wednesday, February 21, 2024


Un bărbat și-a incendiat apartamentul a patra oară

Un gălățean și-a incendiat apartamentul în noaptea de vineri spre sâmbătă, când pompierii s-au luptat cu flăcările și i-au evacuat…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 6, 2021

Un gălățean și-a incendiat apartamentul în noaptea de vineri spre sâmbătă, când pompierii s-au luptat cu flăcările și i-au evacuat pe locatarii din bloc. Este a patra oară când bărbatul își incendiază locuința, potrivit pompierilor, punând în pericol tot blocul în care locuiește.

Incendiul a avut loc noaptea într-un bloc din orașul Galați. La fața locului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Galați. Din cauza fumului gros, pompierii au evacuat opt persoane din apartamentele învecinate. Aproximativ 20 de persoane au ieșit singure din casă după ce au văzut flăcările, transmite Mediafax.

Pompierii au reușit să stingă flăcările și nu au existat victime. Pagube sunt la trei apartamente cărora le-au fost afectate ușa și tencuiala. De asemenea, a fost deteriorată instalația electrică de pe casa scării.Cauza probabilă a incendiului este acțiunea intenționată a proprietarului, au stabilit pompierii. Aceștia susțin că bărbatul a mai provocat încă trei incendii în trecut.

sursa: digi24.ro