Thursday, July 29, 2021


Trei bărbaţi au fost reținuți de polițiștii din Moinești pentru tâlhărie calificată şi tentativă la furt calificat

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moineşti au depistat trei persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă la…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at februarie 8, 2021

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moineşti au depistat trei persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă la furt calificat, săvârșite în noaptea de 06/07 februarie a.c., în comuna Pârjol. Bărbaţii în cauză au fost reținuţi pentru 24 de ore.

La data de 07 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moineşti, au reţinut trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 16 şi 49 de ani, toţi din judeţul Harghita, bănuiţi de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată şi tentativă la furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în noaptea de 06/07 februarie a.c., în jurul orei 23.50, cei trei ar fi pătruns fără drept în incinta unui magazin din comuna Pârjol de unde ar fi sustras 30 de pachete de ţigări şi suma de 60 de lei. În momentul în care ar fi fost surprinşi de administratorul societăţii comerciale, o femeie de 72 de ani, ar fi lovit-o cu un obiect contondent. De asemenea, bănuiţii, la scurt timp, ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un alt magazin de pe raza aceleaşi comune.

Bărbaţii au fost conduşi la sediul poliției, unde în baza probatoriului administrat, au fost reținuţi de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Sursa: IPJ Bacău