Thursday, July 18, 2024


Un tânăr a fost surprins de polițiștii din Bacău în timp ce conducea un autoturism cu 184 km/h.

Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe DN 2-E 85, în afara localităţii Cleja, un tânăr de 23 de…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 8, 2021

Poliţiştii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe DN 2-E 85, în afara localităţii Cleja, un tânăr de 23 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 184 km/h

Un alt echipajul rutier a depistat pe DN 2-E 85, în afara localităţii Filipeşti un bărbat de 43 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 177 km/h. Ambii conducători auto au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de 1305 lei fiecare şi le-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă 90 de zile.

Poliţiştii rutieri şi de ordine publică au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru siguranţa traficului rutier. Acțiunea a avut ca scop combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor de vehicule, precum şi respectarea regimului legal de viteză.

În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii au constatat 8 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Totodată, pentru neregulile constatate au aplicat 447 de contravenții, din care 151 pentru încălcarea regimului legal de viteză.