Sunday, June 13, 2021


Peste 250 de polițiști și jandarmi din Bacău verificā zonele aglomerate, piețele, societățile comerciale

În această perioadă, sub autoritatea Instituției Prefectului, structurile teritoriale ale M.A.I. şi reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii de control continuă…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 13, 2021

În această perioadă, sub autoritatea Instituției Prefectului, structurile teritoriale ale M.A.I. şi reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii de control continuă să acţioneze, pe raza judeţului Bacău, pentru siguranţa şi sănătatea cetăţenilor, fiind intensificate activităţile de verificare în zonele aglomerate, pieţe, societăţi comerciale dar şi în trafic, în mijloacele de transport persoane.

În ultimele 24 de ore, peste 250 de efective formate din poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi reprezentanţi ai instituţiilor cu atribuţii de control au verificat 176 de obiective/locaţii cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020.

În cadrul activităţilor au fost legitimate 2150 de persoane, iar pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii de la rutieră au verificat mijloace de transport persoane, fiind oprite pentru control 268 de astfel de autovehicule.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, forţele de ordine au aplicat 66 de sancţiuni contravenţionale, avertismente şi amenzi în valoare de 3 000 lei.