Saturday, May 25, 2024


O familie aparte: Tânăra de 23 de ani vrea să ajungă la 105 copii biologici alături de soțul milionar

O familie din Rusia a decis să aibă cât mai mulţi copii, într-un timp rapid, aşa că singura soluţie a…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 17, 2021

O familie din Rusia a decis să aibă cât mai mulţi copii, într-un timp rapid, aşa că singura soluţie a fost să apeleze la mai multe mame surogat. În prezent, tânăra mămică are grijă de 11 copii, dar susţine că în această viaţă ar vrea să ajungă la peste 100. Alături de partenerul milionar, femeia încearcă să creeze un stil de viaţă benefic tuturor

Christina Ozturk, în vârstă de 23 de ani, originară din Moscova, și-a întâlnit soțul, Galip Ozturk, în vârstă de 56 de ani, în timp ce era în vacanță în orașul Batumi, din Georgia. Ea era mamă singură când a decis să ia o pauză de la rutina zilnică, mergând în vacanţă.

Tânăra mămică, care a născut-o pe fiica ei Vika la vârsta de 17 ani, a declarat că cuplul a optat pentru ajutorul mamelor surogat, deoarece doreau să aibă rapid cât mai mulți copii posibil. Primul lor copil, Mustafa, s-a născut pe 10 martie 2020, în timp ce al zecelea s-a născut pe 16 ianuarie 2021.

Povestind despre relaţia lor, Galip şi Cristina sunt de acord că a fost dragoste la prima vedere. ”Este uşor să fiu cu ea, are întotdeauna un zâmbet pe buze şi totuşi este în acelaşi timp timidă şi misterioasă”, a spus soţul tinerei.

Cei doi au spus că iniţial au discutat să aibă câte un copil pe an, dat şi-au dat seama că ar fi fost foarte dificil ca acest lucru să fie făcut doar de Cristina şi de Galip. Astfel, cei doi au decis să folosească mame surogat. O astfel de decizie, îi costă pe cei doi aproape 10.000 de dolari pentru fiecare sarcină.

Fiecare mamă surogat este aleasă cu multă atenţie. Se fac verificări pentru a se asigura că nu obişnuiesc să bea, să fumeze sau să aibă alte dependenţe.

Cristinna şi Galip aşteaptă acum ca cei 11 copii să crească puţin mai mari, înainte de a începe o nouă aventură cu următoarea ”tură” de bebeluşi. De asemenea, tânăra nu exclude varianta unor naşteri normale, dar, deocamdată, ea consideră că nu este practic să ia o astfel de decizie.Mama celor 11 ani a dezvăluit că mulți oameni presupun că are o armată de bone, dar spune că încearcă să petreacă cât mai mult timp cu familia ei numeroasă. Christina susține că se ocupă singură de cea mai mare parte a îngrijirii de zi cu zi și se asigură că își petrece fiecare zi acordând îngrijire și atenție copiilor ei.