Saturday, April 1, 2023


Scandal la Oftalmologie, în Spitalul Bacău. Pacienții au fost scoși afară pentru că nu respectau distanța socială

Scandal între pacienţi şi personalul medical, la secţia de Oftalmologie a Spitalului Judeţean Bacău. Mai mulţi oameni care aşteptau să…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at februarie 17, 2021

Scandal între pacienţi şi personalul medical, la secţia de Oftalmologie a Spitalului Judeţean Bacău. Mai mulţi oameni care aşteptau să intre la consultaţii au fost scoşi afară, -7 grade, pe motiv că nu respectau distanţarea socială. Unul dintre ei a filmat, printre ţipetele de protest, întreaga scenă.

În imaginile, apărute la Știrile Pro Tv, din sala de aşteptare a secţiei de Oftalmolgie se vede cum oamenii veniţi la consultaţii şi cei care îi însoţeau purtau măşti de protecţie. Erau însă prea mulţi, în spaţiul restrâns, ca să poată păstra distanţa de siguranţă. Veniţi cu sau fără programare, îşi aşteptau rândul, la adăpost de frig.

Mirela Romaneț, purtător de cuvânt: „Toată această atmosferă s-a întâmplat după ce medicii au descoperit ca holul era plin de oameni şi atunci le-au cerut să părăsească incinta. Iniţial, cei mai mulţi dintre aparţinători au plecat şi au înţeles. Cei care erau mai vocali ştiau că nu au nicio şansă să obţină acolo un consult şi atunci s-a întâmplat ce s-a întâmplat, după cum aţi văzut.”

Purtător de cuvânt DSP Bacău, Anda Dumitrescu, a comunicat că instituția s-a autosesizat și face verificări.

 

Sursă foto: captură video