Wednesday, July 17, 2024


Peste 2000 de persoane legitimate și 360 de autovehicule oprite pentru control de polițiștii băcăuani, în ultimile 24 de ore

Ieri, 18 februarie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, structurile teritoriale ale M.A.I. au continuat să acţioneze, pe raza judeţului Bacău,…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 19, 2021

Ieri, 18 februarie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, structurile teritoriale ale M.A.I. au continuat să acţioneze, pe raza judeţului Bacău, pentru siguranţa şi sănătatea cetăţenilor. Activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au avut loc în sistem integrat, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost legitimate peste 2000 de persoane şi au fost controlate 185 de obiective/locaţii cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020. Totodată, pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii au acţionat pentru verificarea mijlocelor de transport persoane, fiind oprite pentru control 361 de astfel de autovehicule.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, forţele de ordine au aplicat 62 de sancţiuni contravenţionale. În continuare, polițiștii, împreună cu celelalte structuri ale M.A.I. și instituții cu atribuții de control, vor acționa, pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Sursa: IPJ Bacău