Saturday, May 25, 2024


Zi finală pentru aprobarea proiectului bugetului de stat

Zi finală pentru aprobarea proiectului bugetului de stat în guvern, cu două ședințe importante. Prima este programată la Cotroceni, la…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at februarie 19, 2021

Zi finală pentru aprobarea proiectului bugetului de stat în guvern, cu două ședințe importante. Prima este programată la Cotroceni, la ora 13:00, pentru avizarea prevederilor din proiect referitoare la instituțiile din domeniul securității naționale în Consiliul Suprem de Apărare a Țării.

Va urma apoi o nouă ședință de guvern pentru adoptarea bugetului, dar ora nu a fost încă anunțată. Documentul care va fi adoptat astăzi conține doar mici schimbări față de varianta supusă dezbaterii publice. Rămân nemodificați principalii indicatori pe care s-a construit bugetul, cu țintă de deficit 7,16% din Produsul Intern Brut și alocări consistente pentru investiții.

entru alcătuirea bugetului, guvernul a adoptat ieri o ordonanță de urgență care nu mărește pensiile, nu acordă vouchere de vacanță anul acesta și oferă studenților 50% gratuitate pentru transport în loc de 100%, cum este în prezent.

Sursa: rador.ro