Monday, September 20, 2021


Peste 100 de lucrări trimise de elevii onesteni la un concurs organizat de Biblioteca Radu Rosetti

Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” organizează în data de 24 februarie 2021, la ora 14:30, festivitatea de premiere a concursului „Cartea…

PublicatCurierul , in Actualitate Cultură și Educație , at februarie 20, 2021

Biblioteca Municipală „Radu Rosetti” organizează în data de 24 februarie 2021, la ora 14:30, festivitatea de premiere a concursului „Cartea pe care o iubesc”, ediția a IV-a.
Concursul, care a fost adresat elevilor de ciclu gimnazial și liceal din Onești, s-a desfășurat în mediul online, în perioada 14 ianuarie -14 februarie 2021 și a avut ca scop încurajarea lecturii în rândul tinerilor, promovarea cărții ca factor de dezvoltare personală în educația nonformală a noilor generații și conștientizarea importanței bibliotecii în viața comunității.
Cerința concursului a fost trimiterea unui mesaj în care participanții au fost invitați să argumenteze iubirea pentru cartea lor preferată.
Deși pandemia a fost un factor stresant în viața elevilor, lectura nu a lipsit din preocupările lor. Dovadă sunt cele peste 100 de lucrări participante pe care aceștia le-au trimis bibliotecii, ceea ce confirmă faptul că această ediție a concursului a avut cel mai mare succes de până acum.
Elevii sunt tineri talentați, îndrăgostiți de carte și lectură, iar dacă doriți, îi puteți cunoaște la evenimentul din 24 februarie.
Puteți, de asemenea, să urmăriți site-ul bibliotecii  (www.bibliotecaonesti.ro) unde vor fi anunțate premiile și postate lucrările premiate.