Sunday, September 19, 2021


La Onești continuā acțiunea de ridicare a autoturismelor abandonate pe domeniul public

Primăria municipiului Onești, prin Servicul de Poliție Locală și societatea D.P.P. continuā și în acest an activitatea de ridicare a…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 23, 2021

Primăria municipiului Onești, prin Servicul de Poliție Locală și societatea D.P.P. continuā și în acest an activitatea de ridicare a mașinilor abandonate în locurile publice și în parcări.

Astfel, astăzi, 23 februarie 2021 vor fi ridicate șapte autoturisme fără stăpân. Inițial, pe lista de ridicări figurau mai multe autovehicule, însă ele au fost luate de proprietarii acestora, în urma somațiilor trimise de Poliția Locala.

Potrivi hotărârii Consiliului Local, acestea vor fi duse în parcarea de la Obor. Proprietarii lor trebuie sa știe ca dacă vor sa își recupereze autovehiculul vor trebui sa plătească o taxa de ridicare de 300 de lei și 100 de lei pentru prima zi de parcare. Pentru fiecare zi în care mașina va rămâne în Obor se va mai percepe o taxa de 50 de lei.

„Prin această activitate se urmărește eliberarea domeniului public ori privat ocupat nelegal, asigurarea fluenței și siguranței rutiere și menținerea curățeniei în oraș”, a declarat viceprimarul Adrian Jilcu.

În luna decembrie 2020, Primăria Onești a ridicat alte 14 autoturisme abandonate.