Thursday, July 18, 2024


Peste 50 de sancțiuni aplicate în 24 de ore de polițiști băcăuani pentru nerespectarea măsurilor de protecție

Ieri, 22 februarie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, structurile teritoriale ale M.A.I. au continuat să acţioneze, pe raza judeţului Bacău,…

PublicatCurieruldeOnesti , in Actualitate , at februarie 23, 2021

Ieri, 22 februarie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, structurile teritoriale ale M.A.I. au continuat să acţioneze, pe raza judeţului Bacău, pentru siguranţa şi sănătatea cetăţenilor.

Activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă au avut loc în sistem integrat, fiind desfăşurate de poliţişti, împreună cu jandarmi şi poliţişti locali.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost legitimate peste 2000 de persoane şi au fost controlate 198 de obiective/locaţii cu privire la respectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020. Totodată, pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii au acţionat pentru verificarea mijlocelor de transport persoane, fiind oprite pentru control 383 de astfel de autovehicule.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, forţele de ordine au aplicat 56 de sancţiuni contravenţionale.

Aceste acțiuni vor continua pe toată perioada stării de alertă, pentru sănătatea și siguranța cetățenilor, cărora le recomandăm să respecte măsurile de distanțare socială, în scopul prevenirii infectării și răspândirii Sars-CoV 2.

Sursa: IPJ Bacău