Monday, July 26, 2021


Noi proiecte cu fonduri europene vor putea fi realizate la Onești, odată cu elaborarea 𝗦𝘁𝗿𝗮𝘁𝗲𝗴𝗶𝗲𝗶 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗴𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗗𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗨𝗿𝗯𝗮𝗻𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮𝗻𝗶𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟭-𝟮𝟬𝟯𝟬 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗠𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶𝘂𝗹 𝗢𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶.

În cursul acestei luni, Primaria Municipiului Onesti a desfasurat procesul de achizitie publica pentru incheierea unui contract de consultanta in…

PublicatCurierul , in Actualitate Comunicate , at februarie 24, 2021

În cursul acestei luni, Primaria Municipiului Onesti a desfasurat procesul de achizitie publica pentru incheierea unui contract de consultanta in vederea elaborarii 𝗦𝘁𝗿𝗮𝘁𝗲𝗴𝗶𝗲𝗶 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗴𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗗𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗨𝗿𝗯𝗮𝗻𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮𝗻𝗶𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟭-𝟮𝟬𝟯𝟬 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗠𝘂𝗻𝗶𝗰𝗶𝗽𝗶𝘂𝗹 𝗢𝗻𝗲𝘀𝘁𝗶.
„Acest proces s-a realizat cu respectarea, in totalitate, a legislatiei privind achizitiile publice.
Documentele achizitiei publice au fost aduse la cunostinta tuturor operatorilor economici prin publicarea acestora atat pe site-ul primariei Onesti (http://onesti.ro/index.php/achizitii-publice) cat si pe SEAP (Sistemul Electroc de Achizitii Publice, http://e-licitatie.ro).
Valoarea estimata a acestei achizitii publice a fost de 𝟏𝟐𝟎.𝟎𝟎𝟎,𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢 𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐓𝐕𝐀 care a avut la baza mai multe oferte de pret de la diversi operatori economici.
Din documnetele publicate care pot fi consultate chiar si in acest moment de catre orice persoana interesata rezulta ca s-a solicitat:
– experienta similara prin prezentarea de contracte finalizate
– precum si 5 (cinci) experti cheie cu experienta in domenii precum: dezvoltare durabila si planificare strategica, management de proiect, economico-financiar, studii de piata si strategii de marketing, protectia mediului.
La aceasta achizitie publica au fost depuse 3 oferte.
Toate ofertele au fost admisibile si conforme. Iar oferta care a fost desemnata castigatoare a fost cea cu pretul cel mai mic de 𝟕𝟕.𝟎𝟎𝟎,𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢 𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐓𝐕𝐀 care a obtinut cel mai mare punctaj, facand dovada ca dispune de personal foarte bine pregatit, unii dintre ei detinand Titlul De Doctor in domeniile mentionate anterior.
Desemnând castigatoare oferta cu valoarea cea mai mica si care a demonstarat ca are capacitatea de a elabora Strategia Integrata de Dezvoltare Urbana pentru anii 2021-2030 la Municipiul Onesti, se poate observa, in mod clar, ca s-a realizat o economie considerabila la bugetul local, nu mai putin de 𝟒𝟑.𝟎𝟎𝟎,𝟎𝟎 𝐥𝐞𝐢 𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐓𝐕𝐀”, se arata în comunicatul primăriei.