Thursday, July 18, 2024


Spectacolul ”Drag de Dragobete”de la Biblioteca Radu Rosetti, o bucurie pe muzică și versuri

Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” Onești a găzduit spectacolul realizat de Asociația Culturală EUROMULTIART, o premieră absolută a feeriei lirico-muzicală pe…

PublicatCurierul , in Actualitate , at februarie 24, 2021

Biblioteca Municipală ”Radu Rosetti” Onești a găzduit spectacolul realizat de Asociația Culturală EUROMULTIART, o premieră absolută a feeriei lirico-muzicală pe texte originale.

Spectacolul ”Drag de Dragobete” a avut loc în Aula Bibliotecii, iar oneștenii s-au bucurat de o seară frumoasă, plină de iubire. A fost o bucurie pe muzică și versuri, un spectacol în care tineri talentați au cântat și recitat versuri.

Spectacolul a fost regizat de actrița Ortansa Codreanu. Coordonarea muzicală Mihai Teleagă.

Cei prezenți s-au bucurat de un moment inedit în care s-au recitat versuri improvizate. Astfel, cei din sală au fost invitați să spună un cuvânt, iar artistul George Zamșa a compus pe loc versuri. A fost provocat să improvizeze versuri plecând de la cuvinte precum ”Onești”, ”libertate”, ”tinerețe”, ”senin”, ”speranță”.

Tinerii din cadrul Asociației EUROMULTIART au încât publicul cu melodii de dragoste, cunoscute și îndrăgite. Au cântat cu drag de Dragobete.

Spectacolul a fost transmis live și pe pagina bibliotecii de Facebook, pentru cei care nu au putut fi prezenți fizic la eveniment.